Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008

Η Microsoft κυκλοφορεί τη δοκιμαστική έκδοση του Service Pack 2 για τα Vista


Η Microsoft προετοιμάζει μια σημαντική ενημέρωση για τα windows vista. Την επόμενη βδομάδα θα ανακοινωθεί η δοκιμαστική έκδοση του service pack 2 και η εταιρία επιβεβαίωσε πως θα ακολουθήσει και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το SP2 θα περιλαμβάνει όλες τις διορθώσεις του SP1 καθώς και νέες βελτιώσεις και μεγαλύτερη υποστήριξη υλικού. Τα σημαντικότερα είναι:

  • Πιο εξελιγμένη και γρήγορη αναζήτηση
  • Η πρόσθεση του Bluetooth 2.1 που θα υποστηρίζει νέα τεχνολογία Bluetooth
  • Η λειτουργία εγγραφής blu-ray δίσκων απευθείας από το λειτουργικό σύστημα χωρίς τη χρήση επιπλέον προγραμμάτων
  • Βελτιωμένη ασύρματη λειτουργία που θα εντοπίζει τις ασύρματες συσκευές του χώρου και θα επιλέγει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις.
  • Καλύτερος συγχρονισμός αρχείων ζώνης και πιο ασφαλής για τη νέα υποστήριξη με το σύστημα αρχείων axFAT.
Οι δοκιμαστές στο πρόγραμμα βελτίωσης λογισμικού της Microsoft θα λάβουν το SP2 την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου. Η Microsoft αναφέρει πως η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας θα εξαρτηθεί από τις αναφορές που θα λάβει από τους χρήστες οι οποίοι θα δοκιμάσουν το service pack τη συγκεκριμένη περίοδο. Η ενημέρωση πιθανόν να είναι διαθέσιμη και για vista αλλά και για συστήματα με windows server 2008.

Πολυάσχολος αυτός ο μήνας καθώς η εταιρία ετοιμάζεται για την παρουσίαση των windows 7 στο Λος Άντζελες την επόμενη βδομάδα. Η Microsoft επίσης κυκλοφόρησε μία κρίσιμη ενημέρωση για τα windows 2000, xp & server 2003 την Πέμπτη.


dimosdimaresis@gmail.com


2 σχόλια:

ΑΚΜΑΙΟΙ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Δήμος Δημαρέσης είπε...

πάντως εγώ δοκιμαστική έκδοση δε βάζω