Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2008

Ο Internet Explorer 8 κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2009

Η MICROSOFT αποφάσισε να μην δώσει στην κυκλοφορία την τελική έκδοση του ΙΕ8 στις υπολειπόμενες 6 εβδομάδες του τρέχοντος έτους. Η εταιρεία σχεδιάζει να προμηθεύσει μια υποψήφια έκδοση που θα τερματίσει τη δοκιμαστική περίοδο και θα λειτουργεί ως τελικό προϊόν.


Ο Internet Explorer βρίσκεται υπό πίεση από αντιπάλους όπως ο Firefox και ο Safari, οι οποίοι ολοένα και λαμβάνουν μεγαλύτερη υποστήριξη στο διαδίκτυο ως οι κυρίαρχοι περιηγητές. Σε μια χρονική περίοδο που ο Explorer χάνει έδαφος , η MICROSOFT γνωστοποιεί πως ο ΙΕ8 δε θα δοθεί το 2008 , αλλά στο πρώτο τετράμηνο του 2009.


Κανείς δε γνωρίζει γιατί ο περιηγητής έχει καθυστερήσει αλλά έχει γίνει γνωστό πως η εταιρεία δεν μπόρεσε να αποδώσει τον ΙΕ8 χωρίς τις πληροφορίες που παρέχονται από 20 εκατομμύρια τομείς και εκατοντάδες ώρες εργαστηριακών δοκιμών, χιλιάδες θέματα σε φόρουμ και εκατοντάδες ώρες ερωταπαντήσεων σε συναντήσεις με συνεργάτες και άλλους σημαντικούς οργανισμούς.


Η μία ενημέρωση του IE8 θα δοθεί στο 1ο τετράμηνο του 2009 και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η τελική έκδοση. Αυτό θα ορίσει το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου και θα κάνει τους χρήστες που ενδιαφέρονται για περιηγητές διαδικτύου να λάβουν αυτή την ενημέρωση ως ένα ισχυρό σήμα πως ο ΙΕ8 είναι αποτελεσματικός και ολοκληρωμένος.


Η MICROSOFT προς το παρόν λαμβάνει αναφορές κρίσιμων λεπτομερειών για διορθώσεις στον περιηγητή. Η τελική έκδοση αναμένεται πλήρως ανανεωμένη σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες.


Σχόλιο: ολόκληρη Microsoft ορίζει τι προγράμματα θα έχεις στο pc σου και δεν μπορεί να συναγωνιστεί πλήρως browsers που διατίθενται δωρεάν; Δε μας τα λες καλά Bill…………


tgdaily.com