Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009

Η Acer ανακοίνωσε το νέο notebook Ferrari 1200


Οθόνη 12.1 ιντσών με ισχύ TurionX2 Ultra

Ο νέος φορητός υπολογιστής της Acer, ονομάζεται Ferrari 1200. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι η LCD οθόνη 12.1 ιντσών, ο AMD TurionX2 Ultra και το chip μητρικής M780 της AMD.

Πληρέστερες λεπτομέρειες παραμένουν στη σκιά αλλά είναι ήδη γνωστό πως το συγκεκριμένο notebook θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό λόγω της μνήμης, του επεξεργαστή και του συνόλου αποθηκευτικού χώρου που θα έχει. Το νέο «εργαλείο» βασίζεται στο chip AMD M780G που υποστηρίζει DirectX 10 λόγω της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών Radeon HD 3200.

Το περίβλημα είναι φτιαγμένο από ίνες άνθρακα επομένως θα είναι ελαφρύ. Η επιφάνεια αφής θα είναι μεταλλική ενώ οι τρύπες εξαερισμού θα μοιάζουν με αεραγωγούς εισαγωγής σαν τα αυτοκίνητα της Ferrari ή όπως οι εξατμίσεις σε μία Ferrari F1 σύμφωνα με δελτίο τύπου της Acer.

Το νέο notebook θα περιλαμβάνει ενσωματωμένη web κάμερα, ασύρματη δικτύωση, Windows Vista home premium, Business ή Ultimate, ποντίκι Bluetooth και Xpress VoIP τηλέφωνο. Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν γίνει γνωστές.

fudzilla